HURTIG FORESPØRGSEL!

Mail udsendt til alle arkiver i LASAs område i aftes:

KÆRE ARKIVER

Her kommer lige en forespørgsel, som kræver hurtig tilbagemelding – hurtigst muligt og SENEST tirsdag formiddag (30. maj)!!!

VI har mulighed for at få lagt modulkursus 5 i vores område, hvis vi melder hurtigt ud. Hvem af jer mangler modul 5? Hvem har taget modul 5 for flere år siden? Husk der kommer løbende nyt, så hvad med at tage kurset igen som opfriskning og få det seneste nye, hvis du tidligere har været på det?

Modul 5 indeholder følgende:

Modul 5 Ledelse og samarbejde samt arkivlederens opgaver Første dag sættes der fokus på ledelse og samarbejde. Anden dagen gennemgås arkivets opgaver, daglig administration samt fundraising/sponsorater. Dag 1 – Ledelse og samarbejde – Kommunikation – Lederrollen – Samarbejde – Målsætninger og evalueringer – Kommunikation og konflikthåndtering Dag 2 – Arkivlederens opgaver – Vedtægter og instruks – Ansvar og arbejdstilrettelæggelse – Arkivsamvirker – Administration, drift og økonomi (herunder prispolitik) – Projekter – Støttemuligheder og sponsorater.

Det er ikke kun for arkivledere, andre medarbejder kan også have gavn af kurset.

Meld venligst hurtigt tilbage til mig, så jeg forhåbentlig kan give en tilbagemelding til SLA på tirsdag, at vi kan danne et hold. På forhånd tak for en hurtig tilkendegivelse og god pinse, når I når så langt.

Med venlig hilsen
Inge Langeskov-Nielsen
LASA