Online-møde 26. januar 2022 kl. 14.00-15.20 med arkivlederne i LASAs område
via ”Teams” på din computer

LASAs bestyrelse har for nylig holdt møde og drøftet LASAs fremtidige rolle. Det er imidlertid et emne, som vi rigtigt gerne også vil drøfte med jer arkivledere. Vi ved, at det kan være et problem, at man skal køre langt for at deltage og samtidig har vi begrænsningerne i forbindelse med Corona-situationen.

Derfor har vi besluttet at invitere til et online-møde

onsdag, den 26. januar 2022 kl. 14.00-15.20.

Det kræver det af dig: Du skal sende den mailadresse, som du ønsker at deltage via, til undertegnede. Du skal logge på via en computer, som har et kamera, ellers kan vi ikke se og høre dig. Husk at installere programmet TEAMS i god tid i forvejen. På samme computer skal du kunne se din mail.
Du får inden mødet tilsendt et link fra Dorte Søborg Skriver fra SLA, som står for den del. Du trykker på linket i din mail på computeren med kamera inden kl. 14 den 26. januar. Så du er klar ved din computer, når mødet starter kl. 14.15. LASAs bestyrelse vil også deltage i mødet.

Det første kvarter vil Dorte give en kort introduktion til Teams om, hvordan det fungerer. Vi ønsker derefter at drøfte med jer, hvad I kunne tænke jer af arrangementer i LASA-regi.

Vi håber rigtig meget, at I vil deltage, da vi gerne vil i dialog med jer.
Med venlig hilsen
på bestyrelsens vegne
Inge Langeskov-Nielsen
formand